Düziçi Belediyesi, tarımsal sulamada önemli rol üstlenen Faraç Bey Göleti’nde temizlik çalışmalarını başlatıyor. Söğütlügöl Mahallesi yolu üzerinde bulunan gölette yürütülecek çalışmalarla sulama kapasitesinin daha verimli hale getirilmesi hedefleniyor.

Açıklamada bulunan Mustafa İba, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne yapılan talep doğrultusunda ilçeye gönderilen iş makinesinin çalışma alanına ulaştırıldığını belirtti.

Düziçi Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Unutulmadı
Düziçi Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Unutulmadı
İçeriği Görüntüle

Düziçi’nde Gölet Temizliği Başlıyor (1)Çalışmalar Yarın Başlıyor

Başkan Mustafa İba, gölette temizlik çalışmalarının yarın itibarıyla başlayacağını ifade ederek, tarımsal üretim açısından büyük önem taşıyan göletin daha sağlıklı hizmet verebilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini söyledi.

Düziçi’nde Gölet Temizliği Başlıyor (2)Sulama Verimliliği Artacak

Yapılacak temizlik çalışmalarıyla birlikte göletin kullanım kapasitesinin artırılması ve çiftçilerin sulama imkanlarından daha verimli şekilde faydalanmasının amaçlandığı belirtildi.

Başkan İba açıklamasında, “Akdeniz’in İncisi Düziçi için durmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Resul Özdil