Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Dünya Kupası Finali Dev Ekranda Yayınlanacak

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa İba, futbolseverleri Dünya Kupası Finali'ni birlikte izlemeye davet etti.

Kararmaz ve Teşkilatı 15 Temmuz Sergisini Ziyaret Etti
Kararmaz ve Teşkilatı 15 Temmuz Sergisini Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Belediye tarafından yapılan organizasyon kapsamında, İspanya ile Arjantin arasında oynanacak Dünya Kupası Finali, 19 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de Vatan Meydanı'nda kurulacak dev ekrandan vatandaşlarla birlikte takip edilecek.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, tüm ilçe halkını final coşkusunu birlikte yaşamaya davet ederek, Vatan Meydanı'nın birlik ve beraberliğin buluşma noktası olacağını ifade etti.

Başkan İba yaptığı açıklamada, "Futbolun en büyük heyecanını hep birlikte yaşamak için sizleri Dünya Kupası Finali coşkusuna davet ediyorum. İspanya ile Arjantin arasında oynanacak final mücadelesini 19 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de Vatan Meydanı'nda dev ekranda birlikte izleyelim. Birlik ve beraberliğimizin en güzel adresi olan Vatan Meydanı'nda bu büyük heyecana ortak olmak üzere tüm hemşehrilerimizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, Dünya Kupası Finali'ni toplu olarak izlemek isteyen tüm vatandaşların etkinliğe davetli olduğunu belirtti.

Muhabir: Enes şimşek