• DOLAR 32,26 %0.00
  • EURO 34,69 %-0.07
  • ALTIN 2.402,88 %0.11
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.800 %-3.29
  • ETHERIUM 2.995 %-2.54
21°

Mustafa İba Haberleri

Mustafa İba haberleri ve güncel Mustafa İba gelişmeleri, Mustafa İba ile ilgili tüm video, Mustafa İba fotoğrafları ve Mustafa İba haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Osmaniye

Karagedik köyünden olan Mustafa Mudu, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba'nın kayınpederi, hayatını kaybetti.

Düziçi

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genel

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa İba, yapılan esnaf ziyareti ve yol çalışmaları nedeniyle vatandaşlardan gelen rahatsızlık dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Politika

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçenin güzelleştirilmesi ve altyapısının yenilenmesi için yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Düziçi

Düziçi'nde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından AK Parti'den belediye başkanı olarak seçilen Mustafa İba, göreve başlamasının hemen ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Düziçi
Politika

Osmaniye'de yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı İbrahim Çenet, %40'ın üzerinde oy alarak Osmaniye Merkez Belediye Başkanlığına seçildi.

Düziçi

Ak Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Mustafa İba'nın seçim koordinasyon merkezinde yapmayı planladığı sade bir buluşma, beklenmedik bir kalabalığın toplanmasıyla...

Düziçi

Ak Parti'nin Düziçi Belediye Başkan Adayı Mustafa İba, Şamlı ailesine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. İba, "Sözümüz Söz!" diyerek...

Düziçi
Gündem

Düziçi'nin AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa İba, seçim kampanyası sürecinde artan destek ve katılımlara dikkat çekiyor.

Düziçi

AK Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Mustafa İba, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığı ile mücadele eden Eslem Asya Torun ve...