Düzce, Arapçiftliği Mahallesi'nde dün meydana gelen ciddi bir trafik kazası, yerel topluluğu derinden etkiledi. Berika K. idaresindeki 81 AAE 047 plakalı Volkswagen otomobil ile Necip K. yönetimindeki 07 NEK 07 plakalı Hyundai cip, 2930 Sokak'ta kafa kafaya çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan aynı aileden dört kişi yaralandı.

Duzcede Otomobil Ve Cipin Carpistigi Kazada 4 Kisi Yaralandi Bc32E65

Kaza, öğleden sonra yaşandı. İddialara göre, Berika K. kontrolündeki otomobil bir anda karşı şeride geçerek Necip K.'nin yönetimindeki cipe çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkarak yol kenarındaki bir fındıklık alana savruldu.

Antalya'da besihanede çıkan yangın hasara neden oldu Antalya'da besihanede çıkan yangın hasara neden oldu

Duzcede Otomobil Ve Cipin Carpistigi Kazada 4 Kisi Yaralandi Ca501Ee

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralanan Necip K., onun eşi Seher, kızları Yağmur ve Nisa K.'ya ilk müdahaleyi yaparak hızla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı.

Duzcede Otomobil Ve Cipin Carpistigi Kazada 4 Kisi Yaralandi 9B49B58 (1)

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatarak olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve çevrede delil toplama çalışmaları yaptı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, dört yaralının da sağlık durumları ciddiyetini koruyor.

Duzcede Otomobil Ve Cipin Carpistigi Kazada 4 Kisi Yaralandi Dbd66E7 (1)

Editör: Ersin ŞİMŞEK