Ziyaret kapsamında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Camii Şerifi ile Düziçi Merkez Hacılar Camii inşaatlarını gezen Müftü Taşcı, yetkililerden projeler hakkında bilgi aldı.

Düziçi AK Parti Gençlik Kollarından Dostluk Maçı
Düziçi AK Parti Gençlik Kollarından Dostluk Maçı
İçeriği Görüntüle

Dr. Ahat Taşcı, Düziçi’ndeki Cami İnşaatlarını Yerinde İnceledi (3)Düziçi Merkez Hacılar Camii inşaatında, Hacılar Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Başkanı Emekli Müftü Bekir Gerek ve Şube Müdürü Ahmet Kurt, Müftü Taşcı’ya çalışmaların detaylarını aktardı.

Dr. Ahat Taşcı, Düziçi’ndeki Cami İnşaatlarını Yerinde İnceledi (4)Müftü Taşcı, camilerin sadece ibadet yeri olarak değil, aynı zamanda bölge halkı için sosyal faaliyetlerin yürütüleceği alanlar olarak da büyük önem taşıdığını belirtti.

Dr. Ahat Taşcı, Düziçi’ndeki Cami İnşaatlarını Yerinde İnceledi (2)Taşcı, inşaatların planlandığı şekilde ilerlediğini ve tamamlandığında ilçenin dini ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Muhabir: Enes şimşek