Osmaniye Diş Hekimleri Odası yeni başkanı Dr. Dt. Ural Karaduman ve yönetim kurulu, Mehmet Fatih Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti.
Mesleki Sorunlar ve Vizyon Masada
Ziyarette ağız ve diş sağlığı alanındaki güncel gelişmeler, mesleki sorunlar ve geleceğe yönelik projeler ele alındı. Toplum sağlığının önemli bir parçası olan diş hekimliği hizmetlerinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

“Sağlıklı Gülüşler, Güçlü Osmaniye”
Osmaniye Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. Ural Karaduman, meslekte değişim ve gelişim hedeflerini aktararak, toplum sağlığına katkı sunacak projeleri hayata geçirmek istediklerini ifade etti.
Vali Serdengeçti’den Destek Mesajı
Mehmet Fatih Serdengeçti, sağlık alanında yürütülen her çalışmanın toplum için büyük önem taşıdığını belirterek, meslek odalarıyla iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

Teşekkür ve İş Birliği Vurgusu
Ziyaretin sonunda karşılıklı teşekkür mesajları iletilirken, Osmaniye’de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için ortak çalışma vurgusu yapıldı.



