Evlilik kredisi şartları açıklanırken, 150 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağı duyuruldu. Ancak bu destekten yararlanabilmek için belirli şartların karşılanması gerekiyor.

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar 1Nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haber gelirken, evlilik kredisi için kadınlara dair çalışmalar başlatıldı.

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar (3)150 bin TL kredi desteği için başvuru detayları yayınlandı ve kadınlara dört farklı destek sunulacağı bilgisi verildi.

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar (2)-1Destekler arasında çeyiz parası ve 24 aylık maaş desteği bulunuyor. Ancak ödemeler, evliliğin gerçekleşmesinden önce kişilere temin edilmemekte.

YD-ÜFE Nisan'da aylık ve yıllık arttı YD-ÜFE Nisan'da aylık ve yıllık arttı

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar (2)Özellikle her ay babasından 3 bin TL yetim maaşı alan kız çocukları, çeyiz yardımı kapsamında toplamda 72 bin TL ödeme alacaklar.

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar (1)Çeyiz yardımı, 24 aylık maaş toplamından hesaplanacak. Başvurular için belirlenen süre 5 yıl olup, bu sürenin aşılması halinde hak kaybı yaşanabileceği belirtildi.

Aile Ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat'ta Başlıyor İşte Detaylar (1)-1SGK'ya yapılan başvurular için deprem bölgesindeki vatandaşlara özel olarak 150 bin TL faizsiz kredi, 2 yıl geri ödemesiz ve 48 ay vade ile imkan sağlandı.

Aile Bakanligindan 2 Bin 392 Engelli Atamasi

Bu kapsamlı desteklerle, evlilik hazırlığı yapan çiftlere maddi anlamda büyük bir destek sunulurken, bu uygulamaların toplumun refahı ve mutluluğuna olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

Para Ceza

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz