Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Sekreteri Av. Mustafa Hayri Ergan, 17 Ocak 2026 Cumartesi günü İzmir’de bir dizi ziyaret ve toplantıya katılacak. BTP İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında, basın kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve esnafla bir araya gelinecek.

BTP tarafından yapılan açıklamada, ziyaretlerin parti politikalarının anlatılması, yerel sorunların dinlenmesi ve teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.


Av. Mustafa Hayri Ergan’ın İzmir Ziyaret Programı

📍 Tarih: 17 Ocak 2026 Cumartesi
📍 Yer: İzmir

Program Akışı:

CHP Parti Meclis Üyesi Ertürk'ten mitinge davet
CHP Parti Meclis Üyesi Ertürk'ten mitinge davet
İçeriği Görüntüle
  • 11.00 – İzGazete Yayıncılık Ziyareti

  • 13.00 – Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi Ziyareti

  • 14.00 – Kemeraltı Çarşısı Esnaf Ziyareti

  • 18.30 – İzmir Genişletilmiş İl Divan Toplantısı


BTP Genel Sekreteri Ergan İzmir’deİzmir İl Divan Toplantısı Akşam Saatlerinde Yapılacak

Günün son programı kapsamında saat 18.30’da İzmir Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenlenecek. Toplantıda parti çalışmaları, yerel ve ulusal gündeme ilişkin değerlendirmelerin ele alınması bekleniyor.


“İstikbal Biziz, Biz Geleceğiz” Mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi yetkilileri, İzmir ziyaretinin parti teşkilatlarıyla bağların güçlendirilmesi ve toplumun farklı kesimleriyle doğrudan temas kurulması açısından önem taşıdığını vurguladı. Program afişinde BTP’nin sloganı olan “İstikbal Biziz, Biz Geleceğiz” ifadesine de yer verildi.

Muhabir: Resul Özdil