Bolu İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'nde aile içi bir anlaşmazlık kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Güvenlik güçleri, saldırganı kısa sürede yakaladı.

Isparta'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto ediyor Isparta'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto ediyor

Anlık Gelişmeler: Bolu’daki Silahlı Çatışmanın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Aşağısoku Mahallesi'nde, alacak-verecek meselesi yüzünden Kenan Ü. ile Ekrem Ü. ve onun iki oğlu Erhan Ü. ve Ersan Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışma, Kenan Ü.'nün pompalı tüfekle ateş açmasıyla şiddetlendi.

Olayın Kurbanları ve Sağlık Durumları

Ekrem Ü. (46), oğulları Erhan Ü. (24) ve Ersan Ü. (23) ile bölgede bulunan Mehmet Osman G. (17), vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, Erhan Ü. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli Yakalandı, Soruşturma Devam Ediyor

Kenan Ü., olayın ardından kaçtı ancak Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından merkeze bağlı bir köyde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.