Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba ile Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumurtepe, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğa harikası Karasu Şelalesi’nde bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada hem ilçeler arası iş birliği hem de bölgesel hizmet anlayışı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Doğanın İçinde Samimi Buluşma

Karasu Şelalesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan doğal güzelliği eşliğinde önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İki belediye başkanı, şelalenin huzurlu atmosferinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkanlar Doğada Bir Araya Geldi

Görüşmede, bölgeye yönelik çalışmalar, belediye hizmetleri ve ilçeler arası koordinasyon konuları ele alındı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ziyaret kapsamında yapılan açıklamalarda birlik, beraberlik ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışının önemine dikkat çekildi. Bölgenin gelişimi için ortak hareket etmenin gerekliliği vurgulandı.

Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumurtepe, misafirperverliği dolayısıyla Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba’ya teşekkür etti.

Başkanlar Doğada Bir Araya Geldi1

Düziçili Melis’ten Büyük Başarı
Düziçili Melis’ten Büyük Başarı
İçeriği Görüntüle

Samimi Sohbet ve İstişare

Doğa ile iç içe gerçekleşen buluşmada, bölgesel projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı. İki başkanın gerçekleştirdiği görüşme, yerel yönetimler arasında iş birliği mesajı olarak değerlendirildi.

Muhabir: Ezgisu Şimşek