Kampanya kapsamında, 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bankkart ile yapılan akaryakıt veya otogaz harcamalarına 175 TL Bankkart TL hediye edilecek.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (4)Banka tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın detaylarına ilişkin şu bilgiler verildi: Bankkart kullanıcıları, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alımlarında 175 TL Bankkart TL kazanacaklar.

Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (2)-1Kampanya koşulları ise şu şekilde sıralandı:

  • Kampanya 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanmalıdır.Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (1)
  • Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan yapılan 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alımlarına hediye verilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 175 TL Bankkart TL kazanabilir.
  • İşlemler, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan gerçekleştirilmelidir.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (1)-1Sürücüler, bu kampanya sayesinde akaryakıt alımlarında önemli bir indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (2)Kampanyaya katılmak ve detaylı bilgi almak için Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Editör: Resul Özdil