• DOLAR 32,26 %-0.01
  • EURO 34,71 %-0.04
  • ALTIN 2.400,79 %0.02
  • BİST100 10.244 %-0.90
  • BITCOIN 61.887 %-2.37
  • ETHERIUM 3.003 %-2.28
23°

Indirim Haberleri

indirim haberleri ve güncel indirim gelişmeleri, indirim ile ilgili tüm video, indirim fotoğrafları ve indirim haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Ekonomi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların etkisiyle akaryakıt fiyatlarındaki değişimler devam ederken, son olarak LPG fiyatlarına indirim yapıldı.

Gündem

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Mustafa Bozbey başkanlığında ilk kez toplandı Toplantıya 106 meclis üyesinden 105’i katılırken, ilk toplantıda Başkan...

Ekonomi

Nisan ayı emekliler için sürprizlerle dolu! QNB Finansbank, emeklilere nefes aldıracak bir kampanya ile karşımızda.

Ekonomi

Her yıl olduğu gibi 2024'te de Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), vatandaşlara özel indirim kampanyaları sunmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

Migros, müşterilerinin merakla beklediği haftalık indirim kampanyalarını bir kez daha başlatarak alışveriş tutkunlarını sevindirdi.

Ekonomi

Türk Hava Yolları, 65 yaş üstü vatandaşları sevindirecek bir kampanya duyurarak bayram tatili için uygun fiyatlı uçak bileti fırsatı sunuyor.

Ekonomi

Akaryakıt sektöründen alınan bilgilere göre, motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 1 kuruşluk bir indirim yapılacak....

Ekonomi

BİM marketlerinin 19 Mart 2024 tarihli güncel ürünler kataloğu, tüketicilere birbirinden avantajlı alışveriş fırsatları sunuyor.

Ekonomi

Sürücüler için beklenen müjde geldi! Akaryakıt alımlarında indirim fırsatı sunan Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına yönelik cazip bir kampanya başlattı.

Ekonomi

Zincir marketler arasında hafta sonu ve perşembe günleri yapılan indirimlerle tanınan A101, yine herkesi şaşırtacak bir indirime imza attı!

Ekonomi

Marketler arasındaki rekabet kızışıyor ve ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirimler devam ediyor.

Adana

Türk Hava Yolları (THY), Sevgililer Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 12 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasındaki...