Ancelotti Kadroyu Mayıs’ta Açıklayacak!
Ancelotti Kadroyu Mayıs’ta Açıklayacak!
İçeriği Görüntüle

VOLKAN DEMİREL İSTİFA EDİYOR

Teknik direktör Volkan Demirel, Mehmet Kaya’nın adaylıktan çekilmesi sonrası istifa etme kararı aldı. Deneyimli çalıştırıcının, Süper Lig’de oynanacak Karagümrük maçının ardından görevinden ayrılacağı öğrenildi.

Kulislerde, Demirel’in yakın çevresine “Mehmet Kaya varsa ben de varım. Mehmet Kaya yoksa yokum” ifadeleriyle rest çektiği iddia ediliyor. Bu çıkış, kırmızı-siyahlı kulüpte krizin yeni bir boyuta taşınmasına yol açtı.

FUTBOLCULAR DA TEPKİLİ

Volkan Demirel'in ayrılık sinyalleri vermesi üzerine takım içindeki huzursuzluğun arttığı ve bazı futbolcuların da yönetimden rahatsızlık duyduğu öne sürüldü. Oyuncuların bir bölümünün, belirsizlik nedeniyle tepki gösterdiği belirtiliyor.

TARAFTARLAR İSYAN HAZIRLIĞINDA

Gençlerbirliği tribünlerinin de yaşanan gelişmelere karşı harekete geçmeye hazırlandığı, bazı taraftar gruplarının protesto planları yaptığı ifade edildi. Ancak iddialara göre Mehmet Kaya, gerilimin büyümemesi için araya girerek taraftarların tepkisini yatıştırmaya çalıştı.

5 MAÇTA NAMAĞLUP

Volkan Demirel, Gençlerbirliği’nin başında çıktığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Ancak saha içindeki başarılı performansı yönetimdeki krizle gölgelendi.

Muhabir: Suğra İrem Yıldız