İnceleme ziyaretinde Vali Yılmaz'a İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir eşlik etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı'nda İncelemelerde Bulundu (3)Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Sakızgediği kavşağındaki çalışmaların Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından tamamlandığını belirtti. Vali Yılmaz, kavşağın trafiğe açılması için sadece az miktarda işin kaldığını ifade etti.

Gülsoy: Osmaniye ve İlçelerine Yatırımlar Aralıksız Devam Edecek Gülsoy: Osmaniye ve İlçelerine Yatırımlar Aralıksız Devam Edecek

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı'nda İncelemelerde Bulundu (1)Yılmaz, "Osmaniye'mizin girişine yakışır bir giriş, yakışır bir kavşak oldu. Ulaştırma Bakanlığımıza, Kara Yolları Bölge Müdürlüğümüze, çalışan firmaya, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. Projeyi Osmaniye için önemsediklerini ve büyük bir mücadele verdiklerini vurgulayan Vali Yılmaz, kavşağın Osmaniye'nin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracağını belirtti.

Yılmaz, "Osmaniye'mizin giriş ve çıkışı çok kolay olacak. Buradan doğu-güneydoğuya giden, batıya Ankara, İstanbul, Adana yönüne giden her vatandaşımız Osmaniye’mize çok rahat bu kavşaktan giriş ve çıkış yapabilecekler. Osmaniyeli hemşehrilerimizin çok kısa sürede şehir merkezinden otobana giriş ve çıkışı sağlanmış olacak." şeklinde konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı'nda İncelemelerde Bulundu (2)Son olarak, Vali Yılmaz, "Devletimize, Ulaştırma Bakanlığımıza Osmaniyeli hemşehrilerimiz adına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." diyerek teşekkürlerini iletti. 

Muhabir: Fatma Hakkoymaz Şimşek