Paraya ihtiyacı olan kadınlar için müjdeli bir haber olan bu kampanya, Akbank'ın sunduğu hizmetler arasında dikkat çekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Akbank mobil uygulamasını indirmeleri ve "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip ederek uygulama üzerinden görüntülü müşteri hizmetlerini kullanmaları gerekiyor. Bu koşulları yerine getiren kişiler, 30 bin liraya kadar faizsiz borç para çekebilecekler.

Akbank'ın faizsiz kredi ve sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak için 22 Ocak 2024 ile 15 Mart 2024 tarihleri arasında Akbank mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerlemek gerekiyor. Bu süreçte Akbank müşterisi olacak kişiler, 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilecekler.

Kredi başvuruları Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilecek ve değerlendirme sonucunda olumlu bulunan talepler karşılanacak. Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı ise 10.000 TL olarak belirlenmiş olup, maksimum vade süresi 6 aydır.

"İşsizlik ilk çeyrekte azalsa da veriler umut verici" "İşsizlik ilk çeyrekte azalsa da veriler umut verici"

Akbank'ın bu kampanyası, paraya ihtiyacı olan kadınların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına önemli bir destek sağlayacak ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara özel bir jest olarak değerlendirilecek.

Editör: Resul Özdil