OSMANİYE 

Ayvalık'ta dört bin kişiye aşure dağıtıldı… Ayvalık'ta dört bin kişiye aşure dağıtıldı…

Ankara'da görev yapan farklı kamu kurumlarında ve üniversitelerde çalışan Osmaniyeli kadınlar, OBADER Kadınlar Platformu'nun organize ettiği kahvaltı programında bir araya geldi. Program, Osmaniye adına yapılacak çalışmaların yanı sıra yeni dostlukların kurulması ve hasret giderilmesi için önemli bir fırsat sundu.

7E7Dfcbd 7Dbc 46E8 8Bdd D81Ca9Cb7076OBADER Kadınlar Platformu üyeleri, "Hemşehri STK çalışmalarına mutlaka kadın eli değmeli" sloganıyla farkındalık oluşturarak  başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda düzenlenen kahvaltı programında, Osmaniyeli kadınlar, karşılıklı fikir alışverişi yaparak Ankara'da güçlü bağlar kurma imkanı buldular.

Programın en özel anlarından biri, OBADER Kadınlar Platformu Başkanı Rukiye Selcen Dinçer'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Programda, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olarak atanan ve Osmaniyelileri gururlandıran Prof. Dr. Neslihan Karataş Durmuş'a plaket takdim edildi. Bu özel an, Osmaniye'nin kadınları arasındaki dayanışma ve başarıların öne çıktığı bir etkinlik oldu.

OBADER Kadınlar Platformu'nun düzenlediği kahvaltı programı, Osmaniye'nin güçlü ve başarılı kadınlarının bir araya gelerek birbirlerine destek olduğu, yeni projeler ve işbirlikleri için önemli bir adımın atıldığı bir platform olarak öne çıktı.

Editör: Aynur Çardak