smaniye’de Kutsal Topraklara Gidecek Vatandaşlar Uğurlandı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar dualarla uğurlandı. AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz da umre yolculuğuna çıkan hemşehrilerini uğurlayarak hayırlı yolculuk dileğinde bulundu.

Kararmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kutsal topraklara doğru yola çıkan vatandaşların heyecanına ortak oldu. Umre yolcularına yolculuklarının güvenli ve hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.

Palamut Bolluğu Tezgahlara Yansıdı: Fiyatlar 50 TL'den Başlıyor
Palamut Bolluğu Tezgahlara Yansıdı: Fiyatlar 50 TL'den Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Turgut Kararmaz’dan Umre Yolcularına Dua

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, umre yolcularının ibadetlerinin kabul olması için dua etti. Kararmaz, kutsal topraklarda gerçekleştirilecek ibadetlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Kararmaz paylaşımında, umre yolcularının yapacakları duaların kabul olmasını ve yolculuklarını sağlık ve huzur içerisinde tamamlamalarını diledi. Ayrıca vatandaşların sevdiklerine güven içerisinde kavuşmaları temennisini dile getirdi.

Düziçi’nden Manevi Yolculuğa Çıktılar

Düziçi’nden umre ibadeti için yola çıkan vatandaşlar, yakınları ve hemşehrileri tarafından uğurlandı. Kutsal topraklara gerçekleştirilen yolculuk öncesinde vatandaşların dualarla uğurlanması, programın manevi atmosferini oluşturdu.

Turgut Kararmaz da umre yolcularının yanında yer alarak kendilerine hayırlı yolculuklar diledi. Kararmaz, vatandaşların kutsal topraklarda sağlık ve huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirerek memleketlerine dönmeleri temennisinde bulundu.

Muhabir: Resul Özdil