Osmaniye’de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan çocuklar, Karaçay Mesire Alanı’nda düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi. Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar oyun oynayıp sohbet ederek güzel bir gün geçirdi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlanması, arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirmeleri ve günlük yaşamın stresinden uzaklaşmaları amaçlandı.

Osmaniye’de Çocuklar Karaçay’da Piknikte Buluştu-1Osmaniye’de çocuklar doğayla iç içe vakit geçirdi

Karaçay Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen piknik etkinliğine Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan çocuklar katıldı. Çocuklara, Kuruluş Müdürü Firdevs Cinkara da eşlik etti.

Doğal ortamda gerçekleştirilen etkinlik boyunca çocuklar açık havanın tadını çıkarırken, çeşitli oyun ve etkinliklerle vakit geçirdi. Çocukların bir arada bulunarak iletişim kurmaları ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeleri de etkinliğin öne çıkan yönleri arasında yer aldı.

Osmaniye’de Çocuklar Karaçay’da Piknikte BuluştuKaraçay Mesire Alanı’nda neşeli anlar yaşandı

Osmaniye’nin önemli mesire alanlarından biri olan Karaçay, bu kez çocukların neşeli buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Piknik kapsamında çocuklar oyunlar oynadı, sohbet etti ve çeşitli etkinliklere katıldı. Gün boyunca birlikte vakit geçiren çocukların etkinlikten keyif aldığı gözlendi.

Doğayla iç içe geçirilen zamanın çocukların günlük yaşamlarına olumlu katkı sağladığı belirtilirken, bu tür sosyal etkinliklerin çocukların birbirleriyle kaynaşması açısından da önem taşıdığı ifade edildi.

Osmaniye’de Kışlık Hazırlık Başladı
Osmaniye’de Kışlık Hazırlık Başladı
İçeriği Görüntüle

Çocukların güzel anılar biriktirmesi hedeflendi

Düzenlenen piknik etkinliğiyle çocukların yalnızca eğlenmeleri değil, aynı zamanda birlikte hareket etme ve sosyal iletişim becerilerini geliştirmeleri de hedeflendi.

Çocukların açık havada oyun oynayarak enerjilerini atmalarına imkan sağlayan etkinlik, aynı zamanda onların arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmesine olanak sundu.

Etkinlik boyunca ortaya çıkan neşeli görüntüler, çocukların keyifli bir gün geçirdiğini ortaya koydu.

Osmaniye’de Çocuklar Karaçay’da Piknikte Buluştu“Sen gülersen biz güleriz”

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda, çocukların mutluluğuna dikkat çekilerek “Sen gülersen biz güleriz” mesajı verildi.

Paylaşımda, çocukların Karaçay Mesire Alanı’ndaki piknikte oyun oynayarak, sohbet ederek ve çeşitli etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdiği belirtildi.

Etkinliğin çocukların eğlenmelerine, birbirleriyle kaynaşmalarına ve güzel anılar biriktirmelerine katkı sağladığı ifade edildi.

Osmaniye’de çocuklara yönelik sosyal etkinlikler sürüyor

Çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılım sağlaması, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi açısından önem taşıyor. Bu kapsamda düzenlenen açık hava etkinlikleri, çocukların farklı ortamlarda birlikte vakit geçirmelerine imkan sağlıyor.

Karaçay Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen piknik de çocukların doğayla buluştuğu ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli zaman geçirdiği etkinliklerden biri oldu.

Günün sonunda çocuklar, piknik alanında geçirdikleri zamanın ardından güzel anılarla etkinliği tamamladı. Osmaniye’de çocukların sosyal yaşam içerisinde daha aktif yer almalarını sağlayan bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: Enes şimşek