Adana 6. Kolordu Bando Komutanlığı’ndan Dede Korkut İlkokulu’nda unutulmaz konser.
Osmaniye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Adana 6’ncı Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından Dede Korkut İlkokulu’nda öğrencilere özel konser düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, öğrenciler müzik eşliğinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
Müdür Aydın Albak Öğrencilerle Bayramı Kutladı
Konser programına katılan Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, çocukların neşesine ortak oldu. Albak, etkinlik sonunda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çocuklarımızın bu anlamlı gününü daha da özel kılmak için elimizden geleni yapıyoruz,” dedi.
“23 Nisan, milletimizin egemenliğini ve çocuklara verdiği değeri simgeler. Bu konser de bunun en güzel yansımasıdır.”
Müzik ve Coşku Bir Aradaydı
Bando takımı, marşlar ve çocuk şarkılarından oluşan repertuarıyla minik öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Velilerin de ilgiyle takip ettiği etkinlik, bayramın ruhuna uygun coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.