Gülsoy, AK Parti Osmaniye İl Yönetim Kurulu üyeleri Alparslan Karaca ve Tayfun Karınsız'ı ağırladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Son 2 yılda merkezi idareden deprem çalışmaları için ayırdığımız kaynak yaklaşık 2 trilyon Türk Lirası” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Son 2 yılda merkezi idareden deprem çalışmaları için ayırdığımız kaynak yaklaşık 2 trilyon Türk Lirası”

Osmaniye Milletvekilleri Tbmm’de Ziyaretçi Ağırladı (2)Ziyaret sırasında, Osmaniye'nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Seydi Gülsoy, konuklarının nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen AK Parti Osmaniye İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Alparslan Karaca ve Sn. Tayfun Karınsız’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

Osmaniye Milletvekilleri Tbmm’de Ziyaretçi Ağırladı (1)Görüşmede, yerel yönetimlerin çalışmaları, Osmaniye'nin gelişimine yönelik projeler ve TBMM'nin bu konulardaki destekleri masaya yatırıldı. Seydi Gülsoy, Osmaniye’nin kalkınması için AK Parti'nin tüm kadrolarıyla birlikte çalıştığını vurgulayarak, ilin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade etti

Editör: Ersin ŞİMŞEK