Ziyaret, CGC Ali Türkmen Salonunda gerçekleşti ve etkinliğe CGC Başkanı Ali Cihangir ile Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Hüseyin Danış ve Meryem Tori katıldı.

İl Müdürü Tolga Nacar, misafirperverliklerinden dolayı CGC Başkanı Ali Cihangir ve yönetimine teşekkür etti. Nacar, basın ile olan ilişkilerin önemine vurgu yaparak, “Basın ile bağlantılarımızı sağlam tutuyoruz. Müdürlüğümüzün yaptığı etkinlikleri halka duyurma ve daha fazla konularda basın her zaman bizim yanımızdadır. Kendilerine, bizlere desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sabır Gazetesi'nde Basın Özgürlüğü Masaya Yatırıldı Sabır Gazetesi'nde Basın Özgürlüğü Masaya Yatırıldı

CGC Başkanı Ali Cihangir de, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Kendisine görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaret, CGC ve Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arasındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağladı. Ziyaret sırasında, il müdürlüğünün yürüttüğü projeler ve gelecekteki iş birliği fırsatları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: Ersin ŞİMŞEK