Dernek yönetimi tarafından Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Dt. Mehmet Ali Şipal, Osmaniye’de MÜSİAD şubesini kurmak ve çalışmaları yürütmek üzere görevlendirildi.

MÜSİAD görevinin genç ve dinamik bir isim olan Mehmet Ali Şipal’e verilmesi, iş dünyasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

AK Parti’nin genç ve aktif siyasetçilerinden biri olarak bilinen Dt. Mehmet Ali Şipal, Osmaniye Belediye Meclis üyeliğinin yanı sıra Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bünyesinde de görev alarak sosyal ve sportif alanlarda da çalışmalar yürütüyor. Şipal’in MÜSİAD’ın Osmaniye yapılanması için görevlendirilmesi iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

“OSMANİYE’NİN POTANSİYELİNİ DEĞERLENDİRMELİYİZ”

Görevlendirme sonrası ilk açıklamasını yapan Dt. Mehmet Ali Şipal, Osmaniye’nin ekonomik ve ticari potansiyeline dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Yıllar önce ilimizde başlatılan MÜSİAD yolculuğunda bayrağı sürekli yukarı taşıyan ve büyük emekler veren geçmiş dönem başkanlarımıza ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bugün Osmaniye’mizde gençlerin iş dünyasında daha aktif rol aldığını ve şehrimizin büyük bir potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için hep birlikte çalışmalı, birlik ve beraberlik içerisinde üretmeye devam etmeliyiz.”

“MÜSİAD EŞSİZ BİR YUVADIR”

MÜSİAD’ın sadece bir iş dünyası kuruluşu olmadığını, aynı zamanda milli ve manevi değerleri önceleyen önemli bir yapı olduğunu vurgulayan Şipal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MÜSİAD yalnızca bir dernek değil, aynı zamanda manevi zenginlikleri de içinde barındıran eşsiz bir yuvadır. Bu çatı altında iş insanlarımız bir araya gelerek hem ticari hem de sosyal anlamda güçlü bir dayanışma sergiliyor. MÜSİAD’ın vizyonu; milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısıyla genç iş insanlarını yetiştirmektir. Biz de bu anlayış doğrultusunda Osmaniye’mizin ekonomik gelişimine katkı sağlamayı ve iş dünyasında yeni fırsatlar oluşturmayı hedefliyoruz.”

OSMANİYE İŞ DÜNYASINA YENİ KATKI

Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı
Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı
İçeriği Görüntüle

Yeni dönemde Osmaniye’de MÜSİAD çatısı altında yapılacak çalışmaların, şehrin ekonomik kalkınmasına ve girişimcilik faaliyetlerine önemli katkılar sağlaması bekleniyor. İş insanlarının bir araya gelerek ortak projeler üretmesi, genç girişimcilerin desteklenmesi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi konusunda MÜSİAD’ın önemli bir rol üstleneceği ifade ediliyor.

Osmaniye’de kurulması planlanan MÜSİAD şubesinin, hem şehir ekonomisine hem de Türkiye genelindeki iş dünyası ağına yeni bir güç kazandırması beklenirken, Dt. Mehmet Ali Şipal’in öncülüğünde yürütülecek çalışmaların önümüzdeki süreçte hız kazanacağı öğrenildi.

Muhabir: Resul Özdil