Osmaniye İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, resmi program kapsamında Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmek, yürütülen projeleri değerlendirmek ve şehirdeki toplumsal hizmetlerin koordinasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Müftü Taşcı’dan Başkan Çenet’e İade I Ziyaret2

Ziyaret sırasında Osmaniye’de yürütülen din hizmetleri ve sosyal projeler detaylı şekilde ele alındı. İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, şehirdeki dini faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi için Belediye ile yapılabilecek iş birlikleri üzerinde durdu. Özellikle gençlerin ve kadınların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını artırmaya yönelik projeler görüşüldü.

Müftü Taşcı’dan Başkan Çenet’e İade I Ziyaret3

Müftü Taşcı, Belediye Başkanı Çenet’e Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan “Hadislerle İslam” adlı eseri hediye etti. Başkan Çenet, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müftü Taşcı’ya misafirperverliği ve ziyaret için teşekkür etti.

Kiracıya ve Ev Sahibine Kritik Uyarı!
Kiracıya ve Ev Sahibine Kritik Uyarı!
İçeriği Görüntüle

Müftü Taşcı’dan Başkan Çenet’e İade I Ziyaret4

Toplantı esnasında iki yetkili, Osmaniye’de toplumsal dayanışmayı güçlendirecek projelerin devam edeceğini ve dini eğitim faaliyetlerinin şehir genelinde daha ulaşılabilir hale getirilmesi için ortak çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Ziyaret, samimi bir atmosferde geçerken karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerle son buldu.

Müftü Taşcı’nın ziyareti, hem belediye hem de müftülük arasında yürütülen iş birliklerinin güçlenmesine, toplumsal projelerin daha verimli uygulanmasına ve halkın dini eğitim imkanlarının artırılmasına katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

Muhabir: Mehmet Çardak