Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı tarafından sosyal medya hesabından belediye başkanlığı aday adaylığında çekildiğini açıklanırken Ali Nak, aday adaylık sürecinin devam ettiğini açıklaması kafaları karıştırdı.

İş Adamı Ali Nak, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Toprakkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylığının devam ettiğini, avukatlarının haber ve paylaşımlarla ilgili hukiki süreci başlattığını açıkladı.

Toprakkale’de MHP’den Belediye Başkanı aday adalığını açıklayarak siyasi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ali Nak’ın sürpriz bir şekilde MHP İl Teşkilatı tarafından aday adaylıktan çekildiği duyuruldu. Ali Nak’ın sosyal medya hesaplarında ise bu konuyla ilgili bir açıklama olmaması kafaları karıştırdı.

Osmaniye’de 19 Mayıs Coşkusu: Gençlik Haftası Etkinliklerinde Bilek Güreşi Turnuvası Düzenlendi Osmaniye’de 19 Mayıs Coşkusu: Gençlik Haftası Etkinliklerinde Bilek Güreşi Turnuvası Düzenlendi

Haber yapılması ve sosyal medyada ses getirmesi üzerine Ali Nak, sessizliğini bozdu ve bir açıklama yaparak, aday adaylığından çekilmesinin söz konusu olmadığını kaydetti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İş adamı Ali Nak “Söz konusu adaylıktan çekilme gibi bir düşüncem yoktur. Paylaşımın benimle ilgisi alakası yoktur. Avukatlarım hukuki süreci başlatmıştır. Toprakkale ilçesine olan aday adaylığım devam etmektedir” ifadelerini kullandı.