Cinkara, bayramın coşkusunu ve bereketini tüm Osmaniye halkıyla paylaşarak sevgi ve kardeşlik mesajları iletti.

Türkiye, Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 158. Sıraya Geriledi Türkiye, Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 158. Sıraya Geriledi

Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Müslümanların coşkuyla karşıladığı bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Cinkara, şu sözlerle bayram mesajını iletti: "Ramazan ayı boyunca manevi duygularımızı en üst seviyede yaşadık, dualarımızı eksik etmedik. Şimdi ise bayramın coşkusunu ve sevincini yaşamanın heyecanını taşıyoruz. Bu mübarek günlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirerek, dostluk bağlarımızı güçlendirme fırsatı buluyoruz."

Mhp Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Ali Cinkara'dan Ramazan Bayramı Mesajı1Ali Cinkara, bayram süresince Osmaniye halkının huzur, mutluluk ve bereket içinde geçmesini temenni ederek, tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularıyla kutladı.

MHP Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Ali Cinkara'nın Ramazan Bayramı mesajı, il genelinde geniş yankı uyandırdı ve halk tarafından olumlu karşılandı. Cinkara'nın bu duyarlı ve birleştirici mesajı, Osmaniye'de bayram coşkusunun daha da artmasına vesile oldu.

Editör: Resul Özdil