• DOLAR 32,25 %-0.01
  • EURO 34,86 %0.43
  • ALTIN 2.418,95 %1.07
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 62.299 %-0.16
  • ETHERIUM 3.006 %0.26
21°

Genel Haberleri

Genel haberleri ve güncel Genel gelişmeleri, Genel ile ilgili tüm video, Genel fotoğrafları ve Genel haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sürpriz bir ziyaret daha gerçekleştirecek.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı. YSK Başkanı Ahmet Yener, ilan edilen...

Politika

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, partilerinin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda delegelerin büyük teveccühüyle yeni Genel Başkanlarını seçtiklerini söyledi.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların bu gece Marmara ve Ege'de etkili...

Politika

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı Derya Yanık, yerel seçimler sonrası yenilenen Osmaniye İl Genel...

Yaşam

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü, 2024 yılında 170 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Politika

Osmaniye'nin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Ali Cinkara, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Politika

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Toprakale İlçesi İl Genel Meclis Üyesi seçilen Fettah Acı, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı.

Politika

Kadirli'de yerel seçimlerin ardından belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri belirlendi.

Ekonomi

Türkiye'nin en önemli kamu kuruluşlarından biri olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), ülke genelinde 3000 işçi alımı için harekete geçti.

Politika

Tokat'ta 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi.

Politika

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, Balıkesir'de CHP'nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Geçen Yıl Bugün