Başkan Mart, Düziçi Belediye Başkanlığı seçimlerinde rekor bir oy alarak MHP'nin Düziçi'de birinci parti olmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Mart'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:  "Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda belediye seçimleri için ketumiyet ilkemiz doğrultusunda ev ev dolaşarak Düziçili vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve Düziçi Belediye Başkanlığı seçimlerinde rekor bir oy alarak MHP Düziçi Belediye Başkanlığı'nı kazanmak istiyoruz.

Mhp Düziçi İlçe Başkanı Mart, Hedeflerini Açıkladı 'Düziçi'nde 1. Partiyiz!' (4)Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde 18,983 oy alarak Düziçi’nde 1. Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasında MHP Düziçi Teşkilatı olarak elimizden gelenin en iyisini yaptık.

Mhp Düziçi İlçe Başkanı Mart, Hedeflerini Açıkladı 'Düziçi'nde 1. Partiyiz!' (3)İnancımız odur ki; Allah Davası’nda Beytü’l-Mal’ı koruyarak vatandaşlarımıza en yaşanabilir Düziçi’ni sunmaktır. Rabbimin izniyle; Cumhur İttifakı’nı güçlendireceğiz, başaracağız, kazanacağız, MHP Düziçi Belediye Başkanlığı seçimlerini rekor bir oyla kazanacağız"

Mhp Düziçi İlçe Başkanı Mart, Hedeflerini Açıkladı 'Düziçi'nde 1. Partiyiz!' (2)Mehmet Fatih Mart, açıklamalarında Cumhur İttifakı'nı güçlendirmeye yönelik kararlılıklarını vurgulayarak, seçimlerde MHP'yi birinci parti yapma hedefine odaklandıklarını belirtti.

Editör: Resul Özdil