Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2026-2027 Eğitim ve Öğretim Yılı için okullarda yeni dönem başladı. Eğitim yılının başlaması dolayısıyla Atatürk İlköğretim Okulu’nda açılış programı gerçekleştirildi.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Halil Tetik de katıldı. Tetik’in katıldığı programda yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiasıyla bir araya gelindi.

813837232 122124690279370918 347661109709167871 NYeni eğitim yılı için iyi dilekler

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı ve başarılı olması temennisinde bulunuldu.

Yeni eğitim döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler ders başı yaparken, öğretmenler de yeni eğitim yılı çalışmalarına başladı. Türkiye genelinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı kapsamında okullarda çeşitli açılış ve uyum programları düzenleniyor.

MHP Ceylanpınar Başkanı Halil Tetik Okul AçılışındaHalil Tetik açılış programına katıldı

Şanlıurfa'da çevre ve iklim değişikliği farkındalık etkinliği düzenlendi
Şanlıurfa'da çevre ve iklim değişikliği farkındalık etkinliği düzenlendi
İçeriği Görüntüle

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanı Halil Tetik, Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen açılış programında yer aldı.

Programın içeriğine ilişkin paylaşımda ayrıntılı bilgi verilmezken, Tetik’in eğitim yılının başlangıcı dolayısıyla düzenlenen programa katılım sağladığı belirtildi.

MHP Ceylanpınar Başkanı Halil Tetik Okul AçılışındaCeylanpınar’da eğitim dönemi başladı

2026-2027 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ceylanpınar’daki öğrenciler de yeni döneme başladı. Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen program, ilçedeki eğitim yılının başlangıcı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden biri oldu.

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda ayrıca yeni eğitim yılının öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiası açısından hayırlı ve başarılı geçmesi temennisine yer verildi.

Muhabir: Enes şimşek