Mereto Dağına 19 Mayıs Gençlik Tırmanışı Mereto Dağına 19 Mayıs Gençlik Tırmanışı

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Ferhuş Sahası'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Kahramanmaraş Kurtuluşspor, rakibine gol yağdırarak önemli bir galibiyet elde etti.

Maça hızlı başlayan Kahramanmaraş Kurtuluşspor, ilk yarıda Türkay Şengönül'ün muhteşem frikik golüyle öne geçti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip, Türkay Şengönül'ün bir golüne daha ekleyerek skoru 2-0'a getirdi. Ardından Tuna Kumru ve Vedat Aydın'ın golleriyle farkı üçe çıkaran Kahramanmaraş Kurtuluşspor, maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Kahramanmaraş Kurtuluşspor, aldığı bu galibiyetle puanını 18'e çıkararak 8. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Bahçespor ise 18 puanda kalarak 9. sıraya geriledi.

Hakemlerin yönettiği maçta, Bahçespor'dan Murat Tato'nun kırmızı kart görmesiyle konuk ekip 10 kişi kaldı. Ancak bu durum, Kahramanmaraş Kurtuluşspor'un üstünlüğünü etkilemedi ve ev sahibi ekip rahat bir galibiyet elde etti.

Kahramanmaraş Kurtuluşspor, aldığı bu önemli galibiyetle taraftarlarını sevindirirken, gelecek maçlara daha moralli bir şekilde hazırlanacak.

Editör: Resul Özdil