Galatasaray ve Beşiktaş, Sassuolo’nun Yıldızı Armand Lauriente İçin Yarışta

Süper Lig’in iki dev kulübü Galatasaray ve Beşiktaş, İtalyan ekibi Sassuolo forması giyen Fransız kanat oyuncusu Armand Lauriente için transfer hamlesi yapıyor. Ocak ayında tekliflere açılması beklenen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Serie A’da gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Okan Buruk-3

Beşiktaş gönüllülerinden Hatay'da depremzede öğrencilere forma
Beşiktaş gönüllülerinden Hatay'da depremzede öğrencilere forma
İçeriği Görüntüle

Bu sezon Serie A’da 5 gole katkıda bulunan Lauriente, Milan ile oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada da gol atarak takımının önemli silahlarından biri olduğunu kanıtladı. Galatasaray ve Beşiktaş’ın teknik direktörleri Okan Buruk ve Sergen Yalçın da Lauriente transferi konusunda olumlu rapor verdi.

Okan Buruk Canlı Yayında4

Lider Galatasaray, Fransız yıldızı İstanbul’a getirerek hücum hattını Victor Osimhen ile güçlendirmeyi planlıyor. Beşiktaş da transferde iddialı konumda bulunuyor. Yaz döneminde Sunderland’ın ilgisine rağmen Lauriente’nin yeni adresi büyük olasılıkla İstanbul olacak.

Sergen Yalcın-2

Sassuolo, Lauriente için 20-25 milyon euro arasında bir teklif bekliyor. Fransız oyuncunun sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor ancak İtalyan kulübü, ocak ayında satışa daha sıcak bakabilir. Teknik direktör Fabio Grosso ise oyuncuyu kadroda tutmak istese de ayrılığın kaçınılmaz olduğu konuşuluyor.

Sassuolo, olası ayrılığa karşı önlem olarak Roma’nın genç orta saha oyuncusu Niccolo Pisilli’yi kiralamayı planlıyor. Bu sezon sınırlı süre alan Pisilli, İtalyan ekibine takviye olacak.

Muhabir: Sude Nur Koç