Selden Etkilenen Alanlar Yerinde Görüldü
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ve beraberindeki heyetle birlikte Kadirli ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bülbül Deresi ve Riskli Bölgeler Denetlendi
Heyet, Bülbül Deresi, eski otogar ve Öğretmenevi çevresinde sel felaketinden etkilenen bölgeleri yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Bölgede yürütülen çalışmalar ve alınması planlanan önlemler değerlendirildi.
Geniş Katılımlı Teknik Heyet
İncelemelere Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Toker, DSİ bölge müdürleri, şube müdürleri, teknik ekipler ile birlikte siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Çalışmalar Hızlandırılacak
Yapılan incelemelerde, sel riskinin azaltılması ve altyapının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların hızlandırılması gerektiği vurgulandı.


