İYİ Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi tamamlandı. Kongrede mevcut başkan Mustafa Tülücü, delegelerin oylarıyla yeniden İYİ Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

İyi Parti’de Başkan Tülücü Yeniden Güven Tazeledi (2)OSMANİYE’DE İYİ PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

Osmaniye’de gerçekleşen 4. Olağan Merkez İlçe Kongresi, partililerin yoğun ilgisiyle yapıldı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından faaliyet ve mali raporların okunup ibra edildiği kongrede, tek listeyle seçime giren mevcut başkan Mustafa Tülücü, delegelerin desteğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre salonunda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıkarken, katılımcıların coşkulu bir şekilde sürece destek vermesi dikkat çekti.

İyi Parti’de Başkan Tülücü Yeniden Güven Tazeledi (4)TÜLÜCÜ: “DERDİMİZ HER ZAMAN VATAN VE MİLLET İÇİN ÇALIŞMAKTIR”

Yeniden seçilmesinin ardından açıklama yapan Mustafa Tülücü, destek veren tüm partililere teşekkür ederek şunları söyledi: “4. Olağan kongremiz vatana, millete, Osmaniye’mize hayırlı olsun. İlgi gösteren Osmaniyeli hemşehrilerimize, delegelerimize, il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederim. Yeniden bizleri seçtiler, hepsinden Allah razı olsun.”

Ülkenin ekonomik ve siyasi anlamda zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Tülücü, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Derdimiz her zaman vatan ve millet için çalışmaktır. Vatanın şu anda ekonomik ve siyasi olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu dönemde, elimizden ne gelirse canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.”

Düziçi’nde Gazze İçin Düzenlenen Kermese MHP’den Destek
Düziçi’nde Gazze İçin Düzenlenen Kermese MHP’den Destek
İçeriği Görüntüle

Yaklaşık 78 yıldır siyasetin ve mücadelenin içinde olduğunu belirten Tülücü, Osmaniye’nin geleceği için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

İyi Parti’de Başkan Tülücü Yeniden Güven Tazeledi (8)SERAT KILIÇ: “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Kongreye katılan İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, yaptığı açıklamada tüm ilçelerdeki kongrelerin tamamlandığını ve Kasım ayında yapılacak il kongresiyle sürecin sonlanacağını duyurdu.

Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün itibariyle merkez ilçe kongremizi de tamamladık. Tüm ilçelerimizde kongre süreci sona erdi. Bundan sonraki süreçte il kongremizi gerçekleştireceğiz. Muhtemelen Kasım ayı içerisinde il kongremizi de tamamlamış olacağız ve Osmaniye’de kongre sürecimiz bitmiş olacak.”

Partililere ve delegelere teşekkür eden Kılıç, kongrelerin demokratik bir atmosferde geçtiğini belirtti:

“Buradan tüm Osmaniye’ye, tüm delegelerimize, tüm parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İYİ Parti’ye ve teşkilatımıza verdikleri desteklerden dolayı minnettarım. Verimli bir kongre dönemi geçirdik. İnanılmaz bir ilgi, alaka vardı. Yönetimlere girmek isteyen, ilçe başkanı olmak isteyen çok sayıda adayımız oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süreci uyum içinde, demokratik bir olgunlukla tamamladık.”

Kılıç, açıklamasının sonunda partinin Osmaniye’de güçlendiğine dikkat çekti:

“Bazı adaylarımızı yönetimlerde değerlendirerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirdik. Allah’ın izniyle gümbür gümbür geliyoruz. Osmaniye’de İYİ Parti’nin sesi daha gür çıkacak.”

İyi Parti’de Başkan Tülücü Yeniden Güven Tazeledi (7)İL KONGRESİ KASIM’DA, GÖZLER YEREL SEÇİMLERDE

İYİ Parti Osmaniye teşkilatında kongre süreci Kasım ayında yapılacak il kongresiyle tamamlanacak. İl Başkanı Serat Kılıç, bu sürecin ardından yerel seçimlere yönelik hazırlıkların hız kazanacağını belirtti.

Osmaniye’de teşkilatın sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğini ifade eden Kılıç, hedeflerinin hem teşkilat yapısını güçlendirmek hem de yerel seçimlerde güçlü bir sonuç elde etmek olduğunu kaydetti.

Muhabir: Resul Özdil