• DOLAR 32,31 %0.10
  • EURO 34,83 %0.24
  • ALTIN 2.395,95 %0.11
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.740 %-1.4
  • ETHERIUM 3.000 %-1.47
17°

Hizmetler Haberleri

hizmetler haberleri ve güncel hizmetler gelişmeleri, hizmetler ile ilgili tüm video, hizmetler fotoğrafları ve hizmetler haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi başvurularını değerlendirerek Hatay'da evlenecek olan genç çiftlere maddi destek sağlıyor.

Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı, AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Cumhur...

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sosyal anlayışının bir gereği olarak, ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik önemli bir adım attı.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber: Türkiye Aile Destek Programı Ödemeleri Öne Alındı

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara yönelik yardımlarına bir yenisini ekleyerek çocuklar ve gençler için nakdi destekler sağlamaya başladı.

Ekonomi

Prefabrik evler, günümüzde ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bir dönemde ekonomik ve pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik maddi desteklerini sürdürüyor.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yaşam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılı için duyurduğu 8 bin sözleşmeli personel alımıyla büyük bir ilgi topluyor.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak amacıyla önemli bir açıklamada bulundu.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir proje başlatıyor. Bu proje kapsamında, işsizlikle mücadele...

Geçen Yıl Bugün