• DOLAR 32,26 %-0.06
  • EURO 35,10 %-0.02
  • ALTIN 2.466,77 %0.02
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 65.100 %-1.36
  • ETHERIUM 2.933 %-2.69
16°

Emekliler Haberleri

emekliler haberleri ve güncel emekliler gelişmeleri, emekliler ile ilgili tüm video, emekliler fotoğrafları ve emekliler haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Ekonomi

Temmuz ayında yapılacak olan emekli maaş zammı beklenirken, hükümetten gelen son dakika açıklamaları emekli vatandaşlar arasında büyük hayal kırıklığına neden...

Ekonomi

Seçim öncesinde emekliler maaşlarına artış beklerken, bu talepler Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten onay almadı.

Gündem

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, emekli maaşıyla kredi borçlarını ödeyenler arasında yaşanan bir uyuşmazlıkta önemli bir karar aldı.

Ekonomi

Ünlü gazeteci Ekrem Açıkel'in açıklamalarına göre, Temmuz ayında emeklilere ek maaş zammı yapılmayacak.

Genel

Erdoğan, Karabük mitinginde ekonomi ve birlik vurgusu yaparak, emeklilerin sıkıntısını çözme sözü verdi ve muhalefeti eleştirdi.

Ekonomi

Emeklilere yönelik sağlanacak olan desteklerin ayrıntıları netleşti ve bu hizmetler artık ücretsiz olarak sunulacak.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cumartesi günü yapılacak olan büyük Ankara mitinginde emeklilere müjdeleyeceği sevindirici haber belli oldu.

Ekonomi

Emeklilerin maaşlarıyla geçinmekte zorlandığı bilinen bir gerçek. Bu sebeple her yıl yapılan ek ödemeler ve ikramiyeler büyük önem taşıyor.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilere yönelik açıkladığı 7 yeni destek paketi, Türkiye’de yaşayan emeklilerin hayatını önemli ölçüde kolaylaştırmayı hedefliyor.

Ekonomi

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut TANAL tarafından meclise sunulan Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, emeklilere...

Gündem
Ekonomi

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ekonomi ağırlıklı torba kanun teklifiyle, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesi yasalaştı.