• DOLAR 32,27 %0.03
  • EURO 34,71 %-0.04
  • ALTIN 2.401,26 %0.04
  • BİST100 10.259 %-0.75
  • BITCOIN 62.024 %-2.84
  • ETHERIUM 2.988 %-2.95
24°

Belli Haberleri

Belli haberleri ve güncel Belli gelişmeleri, Belli ile ilgili tüm video, Belli fotoğrafları ve Belli haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Ekonomi

Temmuz ayında temel maaş zammının yanı sıra en düşük emekli maaşı, memur maaşları ve sosyal destek ödemelerinde de artışlar yapılacak.

Genel

İşsizlik, pek çok kişinin hayatında karşılaşabileceği zorlu bir dönemdir. İŞKUR, işini kaybeden vatandaşlara destek olmak amacıyla işsizlik maaşı ödemesi yapmaktadır.

Genel

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin üyeleri, Pınarbaşı ilçesi hariç belirlendi. Büyükşehir Belediye Meclisi, farklı partilerden oluşan bir yapıya sahip oldu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına...

Genel

Ramazan Bayramı'nı kutladığımız bugünlerde, 2024 Kurban Bayramı tarihleri de merak konusu oldu.

Ekonomi

Otomobil firmaları, Nisan 2024 için sıfır kilometre araçların fiyatlarını belirledi ve özellikle Renault Clio'nun fiyatları merak ediliyordu.

Politika

Osmaniye'nin Toprakkale İlçede yapılan yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, belediye meclis üyeleri belirlendi.

Ekonomi

Volkswagen Golf, Mart 2024 itibarıyla güncellenmiş fiyatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Ekonomi

TGRT Haber Ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız’ın canlı yayında ağzından kaçırılan önemli bir haber, milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor.

Ekonomi

Son dönemde yapılan düzenlemelerle birlikte, kısmi emeklilikte fırsatlar artıyor ve bu konuda yeni adımlar atılıyor.

Genel

Yaklaşan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, sandık görevlilerinin ücretleri netlik kazandı.

Politika

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere doğru Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde adaylar belirlendi.