Osmaniye Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Seydi Gülsoy, Osmaniye’de bir taziye ziyaretinde bulundu.

Gülsoy, Çanak Ailesinin Acısını Paylaştı (1)Gülsoy, önceki dönem Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çanak’ın babası Hasan Çanak’ın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

Gülsoy, Çanak Ailesinin Acısını Paylaştı (3)Aileye Başsağlığı Mesajı

Taziye ziyaretinde merhumun ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen Gülsoy, acılı aileye sabır dileklerini iletti.

“Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Başkan Yıldız'dan Kadınlar İçin Eşitlik Çağrısı
Başkan Yıldız'dan Kadınlar İçin Eşitlik Çağrısı
İçeriği Görüntüle

Gülsoy, Çanak Ailesinin Acısını Paylaştı (4)Ziyarette, merhum Hasan Çanak için dualar edilirken aile fertleri ve yakınları da taziyeleri kabul etti.

Muhabir: Resul Özdil