Ak Parti'den seçimlere giren ve 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinde Toprakkale Belediye Başkanı seçilen 35 yaşındaki Uyutmaz, il seçim kurulu tarafından verilen mazbatayı aldı.

Genç Başkan Bekirhan Uyutmaz Mazbatasını Aldı, Toprakkale'ye Yeni Bir Dönem Başlıyor (4)Uyutmaz, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada, "Benim işim gücüm Toprakkale olacak. Kapım herkese açık" dedi.

Genç Başkan Bekirhan Uyutmaz Mazbatasını Aldı, Toprakkale'ye Yeni Bir Dönem Başlıyor (2) Desteklerinden dolayı hemşerilerine teşekkür eden Uyutmaz, "Mazbatamızı aldık, sonra da Toprakkale Belediyesi'nin mührünü. Bizlere ve sizlere hayırlı olsun. Ne söz verdiysem gerçekleştirmenin gayretinde olacağım" şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı" Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"

Genç Başkan Bekirhan Uyutmaz Mazbatasını Aldı, Toprakkale'ye Yeni Bir Dönem Başlıyor (1)İlçenin her alanda gelişip, kalkınması için 7/24 mesai harcayacaklarını belirten Uyutmaz, "Söz verdiğimiz gibi İlçemizin her alanda gelişip, kalkınması için, hak ettiği noktaya gelmesi için 7/24 mesai içinde olacağım. Biliniz ki; benim işim gücüm Toprakkale olacak. Kapım da hepinize açık olacak" ifadelerini kullandı.

Toprakkale ilçesinde yeni bir dönemin başladığı heyecanla beklenirken, Bekirhan Uyutmaz'ın yönetiminde ilçenin daha da ileriye taşınması umut ediliyor.

Editör: Resul Özdil