• DOLAR 32,20 %0.10
  • EURO 35,16 %0.11
  • ALTIN 2.470,83 %0.12
  • BİST100 10.159 %0.00
  • BITCOIN 65.303 %5.18
  • ETHERIUM 3.002 %2.95
21°

Dönem Haberleri

Dönem haberleri ve güncel Dönem gelişmeleri, Dönem ile ilgili tüm video, Dönem fotoğrafları ve Dönem haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Ekonomi

Geçmiş yıllarda muayene yoğunluğunu azaltmak amacıyla başlatılan gezici istasyon uygulamasının ardından, Türkiye'deki araç sahipleri için bir dönüşüm daha yaşanıyor.

Gündem

AK Parti ve MHP heyetlerini ağırlayan Başkan Alemdar, “Vakit hizmet vakti, eser üretme vaktidir Vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz Çözüm odaklı...

Ekonomi

Bankaların aldığı karar doğrultusunda, bayram sonrasında Türkiye'deki ATM'lerde önemli bir değişiklik yaşanacak.

Eğitim

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım devam ediyor.

Genel

Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, ilçenin belediye fırınında yapılan yenilikleri duyurarak vatandaşların ekmeksiz eve gitmeyeceğini belirtti.

Politika

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde seçim zaferini kazanan genç başkan Bekirhan Uyutmaz, mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Düziçi

Düziçi'nde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından AK Parti'den belediye başkanı olarak seçilen Mustafa İba, göreve başlamasının hemen ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı, İkinci Dönem Ortak Yazılı Sınavlara Yönelik Konu Soru Dağılım Tablolarını Öğretmenlere Sundu!

Eğitim

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Güvenli Okul Toplantısı, Vali Şefik Aygöl’ün Başkanlığında Bilecik Belediye Başkanı ve ilgili kurum amirlerinin...

Geçen Yıl Bugün