Torreira için Venezia da devrede
Sarı-kırmızılı takımda geleceği merak edilen Torreira için İtalya’dan yeni bir talip çıktığı iddia edildi.
Fiorentina’nın ardından Venezia’nın da Uruguaylı futbolcuyla ilgilendiği ve transfer için şartları değerlendirdiği öne sürüldü.
Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala İtalya’dan gelen bu gelişme, Galatasaray taraftarında da hareketlilik oluşturdu.
Okan Buruk’un vazgeçilmezlerinden
Torreira hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelse de deneyimli futbolcu, teknik direktör Okan Buruk’un planlarında önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor.
Uruguaylı yıldız, Galatasaray’ın bu sezon Süper Lig’de oynadığı ilk iki karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıktı.
Toplam 165 dakika süre alan Torreira, orta sahadaki performansıyla takımın önemli parçalarından biri olmayı sürdürdü.
Galatasaray’ın kararı merak konusu
Transfer döneminin bitimine kısa süre kala Venezia’nın Torreira için ortaya koyacağı teklif ve Galatasaray yönetiminin bu öneriye vereceği yanıt merak ediliyor.
Fiorentina’nın ardından Venezia’nın da devreye girmesiyle Torreira konusunda İtalya hattında yeni bir transfer hareketliliğinin yaşanabileceği belirtiliyor.






