Erzin Kaymakamı Sayın Onur Özaydın, Osmaniye’nin Sumbas ilçesi Kaymakamı Sayın Hakan Kara’ya iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyaret, iki ilçe arasındaki kurumsal iletişim ve iş birliği açısından önemli bir buluşma olarak değerlendirildi.
Ziyaret kapsamında Kaymakam Özaydın, Sumbas Kaymakamlığı’nda misafir edildi. Görüşmede kamu hizmetleri, ilçeler arası koordinasyon ve yerel yönetim çalışmaları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Nezaket ve iş birliği vurgusu
Ziyaret sırasında iki kaymakam, devlet kurumları arasındaki uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekti. Kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Özaydın, gösterilen misafirperverlikten dolayı Sumbas Kaymakamı Hakan Kara’ya teşekkür etti.
Kurumsal temaslar devam edecek
Gerçekleşen iade-i ziyaretin, ilerleyen dönemde ilçeler arasında yapılacak ortak çalışmalara da katkı sağlaması bekleniyor. Kamu hizmetlerinde koordinasyonun artırılması amacıyla benzer ziyaretlerin süreceği ifade edildi.
Yetkililer, bu tür temasların yerel yönetimlerde iş birliğini güçlendirdiğini ve vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini artırdığını belirtti.



