Osmaniye Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla Karaçay Şelalesi’nde aşure ikram programı düzenledi. Belediyenin Gastronomi Merkezi tarafından hazırlanan aşureler, vatandaşlara dağıtılarak paylaşma ve dayanışma geleneği yaşatıldı.

Sağlık-Sen Osmaniye Kördeve Ailesine Başsağlığı Ziyareti
Sağlık-Sen Osmaniye Kördeve Ailesine Başsağlığı Ziyareti
İçeriği Görüntüle

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu2Doğal güzelliğiyle kentin önemli ziyaret noktalarından biri olan Karaçay Şelalesi’nde gerçekleştirilen programa Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet de katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çenet, aşure ikramında bulunarak hemşehrileriyle sohbet etti.

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu3Programda Muharrem Ayı’nın manevi önemine dikkat çekilirken, aşurenin toplumda birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli bir gelenek olduğu vurgulandı. Etkinliğe katılan vatandaşlar da yapılan ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyona teşekkür etti.

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu4Osmaniye Belediyesi Gastronomi Merkezi tarafından özenle hazırlanan aşureler kısa sürede vatandaşlara dağıtılırken, etkinlik boyunca samimi ve sıcak görüntüler oluştu. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği program, toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden biri olarak dikkat çekti.

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu5Başkan İbrahim Çenet, Osmaniye’de gelenek ve kültürel değerleri yaşatmaya yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirterek, birlik ve beraberlik ruhunun her zaman korunması gerektiğini ifade etti. Çenet, programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek Muharrem Ayı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu6Karaçay Şelalesi’nde gerçekleştirilen aşure ikramı, vatandaşların yoğun ilgisi ve yapılan duaların ardından sona erdi. Etkinlik, paylaşmanın ve kardeşliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu7

İbrahim Çenet Aşure Programında Vatandaşlarla Buluştu8

Muhabir: Resul Özdil