Yılın en trend modellerini arayanlar Kural Ev Tekstil ve Halı sizleri bekliyor. Evlerin en vazgeçilmez ve önemli parçaları olan ev tekstili ve halı sektörü ile ilçemizde uzun yıllardır hizmet veren Kural Ev Tekstil ve Halı,
yılın en son trend modellerini Düziçi halkına sunuyor.

Cazip fırsatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlıyor

İlçemizde uzun yıllardır
Yeşilova mahallesi, Aydınlar caddesi, 2 nolu sağlık ocağı üstünde
Kalite bizde Kuraldır anlayışla hizmet veren Kural Tekstil, her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap ediyor.

Birbirinden farklı firmaların, yeni sezonunun en güzel ürünlerini uygun cazip fiyatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlıyor.

Özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu Kural ev tekstil ve halı, evleri yenilik rüzgârı ile değiştirmek isteyenler için hayatı daha keyifli hale getiriyor.

Açıldığı günden beri ilçe halkının büyük beğenisini ve taktirini toplamaya devam eden Kural ev tekstil ve halı bünyesinde bulundurduğu
en son trend halılar ile de büyük beğeni alıyor.

Kural ev tekstil ve halı’da ayrıca perdeler, çeyizlik, Nevresim, Battaniye, Okuntuluk, şalvarlık, havlu, Çekyat örtüleri ile de hizmet vermektedir.

İşletmeciliğini Bekir Kızılkaya’nın yaptığı Kural ev tekstil ve halı Düziçililere kaliteyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken,
“İlçe halkının ilgisi bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.

Renk zenginliği ve kalitesinden taviz vermeyen hizmet anlayışı ile
Kural Halı Uygun fiyatları ve
her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile de farklılık yaratıyor.

Sizde Kural ev tekstil ve halı’nın bu şenliğinden yararlanın keyfini ise doyasıya yaşayın. Aydınlar caddesinde sizleri halı şenliğine bekliyor.