Düziçi İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyeleri, Özel Düziçi Simya Koleji'nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada eğitim, yerel basın ve ilçenin sosyal gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Programa Özel Düziçi Simya Koleji Genel Müdürü İlhami Gerek, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Aliye Gerek, Lise Müdürü Mehmet Korkmaz ile Düziçi İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyeleri katıldı.

CEAŞ Anadolu Lisesi yeni eğitim yılına hazırlanıyor
CEAŞ Anadolu Lisesi yeni eğitim yılına hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Eğitim ve Basın Üzerine Görüş Alışverişi

Kahvaltı programında eğitim faaliyetleri, ilçedeki gelişmeler ve yerel basının toplumdaki rolü üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, eğitim kurumları ile basın kuruluşları arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Özel Düziçi Simya Koleji yönetimi, yerel basının doğru ve tarafsız bilgilendirme noktasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek, gazetecilerle gerçekleştirilen bu tür buluşmaların iletişimi artırdığını ifade etti.

Düziçi İnternet Gazetecileri Simya Koleji'nde Buluştu1Yerel Basının Önemi Vurgulandı

Eğitim kurumlarının ve basının ortak çalışmalarının toplumun gelişimine katkı sunduğunu belirten okul yönetimi, ilçede gerçekleştirilen faaliyetlerin kamuoyuna aktarılmasında gazetecilerin önemli bir paydaş olduğunu dile getirdi.

Düziçi İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyeleri ise nazik ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı Özel Düziçi Simya Koleji yönetimine teşekkür etti.

İş Birliği ve İletişim Güçlenecek

Program boyunca katılımcılar; eğitimdeki yenilikler, ilçenin geleceği ve yerel basının çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen buluşmanın, eğitim camiası ile basın arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmesi hedefleniyor.

Özel Düziçi Simya Koleji, “Yeni Nesil Eğitim” anlayışıyla çalışmalarını sürdürürken, öğrencilere nitelikli eğitim imkanları sunmaya devam ediyor.

📍 Özel Düziçi Simya Koleji
Genel Müdür: İlhami Gerek
İlkokul ve Ortaokul Müdürü: Aliye Gerek
Lise Müdürü: Mehmet Korkmaz

📞 Detaylı bilgi ve kayıt için: 0 505 240 2833
📍 Kurtuluş Mah. Uğur İşcan Sok. No:1/1 Düziçi / Osmaniye

Muhabir: Enes şimşek