Başkan İba, yapılan çalışmalardan dolayı oluşan olumsuzluklar için vatandaşlardan özür diledi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (10)Başkan İba, yaptığı açıklamada, ilçede gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ve yol düzenleme çalışmalarının, kısa vadede bazı aksaklıklara neden olduğunu fark ettiklerini belirtti.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (8)Bu aksaklıkların vatandaşların günlük yaşamını etkilediğini ve rahatsızlık yarattığını kabul eden Başkan İba, böylesi durumlarda vatandaşların anlayışını ve sabrını önemsediklerini vurguladı.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (6)Başkan İba, "Düziçi ilçemizde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleri ve yol düzenleme çalışmaları sırasında bazı olumsuzluklar yaşandığını fark ettik. Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını etkileyen bu durumlar için özür dilemek istiyorum. Belediye olarak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına gerçekleştirdiğimiz her türlü çalışmanın, onların huzur ve konforunu gözeterek yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olacak ve vatandaşlarımızın haklı taleplerini karşılamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (5)Başkan İba'nın bu samimi açıklamaları, ilçe sakinleri arasında memnuniyetle karşılanırken, vatandaşlar da belediyenin duyarlı tutumunu takdir ettiklerini dile getirdi. 

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (2)Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (1)Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Esnaf Ziyareti Ve Yol Çalışması İçin Özür Diledi (3)

Muhabir: Ersin Şimşek