Yanık, ziyareti sırasında Osmaniye'nin il genelindeki mücavir alan dışındaki bölgelerine hizmet götürmeye devam edeceklerini vurguladı.

Hemşehrilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmetlerini sürdüreceklerini belirten Yanık, Osmaniye'nin her köşesinde refah ve gelişme için çalıştıklarını ifade etti.

Derya Yanık'tan Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı'na Hayırlı Olsun Ziyareti (2)Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice ise Derya Yanık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmaniye halkının beklentilerini karşılamak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Gizlice, İl Genel Meclisi'nin Osmaniye'nin kalkınmasında önemli bir rol oynayacağını ve birlikte başarıya ulaşacaklarını belirtti.

Derya Yanık'tan Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı'na Hayırlı Olsun Ziyareti (1)Yanık'ın ziyareti, Osmaniye'nin tüm bölgelerine hizmet götürmek için yerel yönetimlerin işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğini gösteriyor.

Özgür Özel'in Denizli Ziyareti: Seçim Sonuçları ve Samimi Jest Özgür Özel'in Denizli Ziyareti: Seçim Sonuçları ve Samimi Jest

AK Parti'nin Osmaniye il genelinde ve mücavir alan dışındaki bölgelerde sürdürdüğü çalışmaların vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediği belirtiliyor. 

Muhabir: Mustafa Düzenli