Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde siyasi parti çalışmaları kapsamında ziyaret ve görüşmeler devam ediyor. AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, parti binasında Derya Kadıl ve Fadime Sema Demirel’i ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı sohbet ve değerlendirmelerde bulunulurken, konuklarla çeşitli konular üzerine görüş alışverişi yapıldı. AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, parti binasında gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla Derya Kadıl ve Fadime Sema Demirel’e teşekkür etti.
Parti binasında samimi buluşma
Ziyaret kapsamında parti binasında bir araya gelen Kararmaz, Kadıl ve Demirel arasında sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirildi. İlçe teşkilatının çalışmaları ve Düziçi’nin gündemine ilişkin konuların da sohbet kapsamında ele alındığı belirtildi.
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla ve farklı kesimlerden ziyaretçilerle bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, gerçekleştirilen ziyaretlerin birlik ve beraberlik açısından önem taşıdığını ifade etti.
Kararmaz’dan teşekkür
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Derya Kadıl ve Fadime Sema Demirel’in parti binasına gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kararmaz, nazik ziyaretleri için Kadıl ve Demirel’e teşekkür ederken, bu tür buluşmaların karşılıklı iletişim ve istişarenin güçlenmesine katkı sunduğunu belirtti.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde parti teşkilatlarının çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerin ve vatandaşlarla buluşmaların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.



