AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydikemer ilçe yönetiminde son dönemde yaşanan istifalar dikkat çekiyor. İlçe yönetiminden 2 ismin istifa ettiği bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Chp Coverİstifa eden isimlerin CHP Seydikemer ilçe yönetiminde Başkan Yardımcısı Zeki Erten ve Bülent Tosunoğlu olduğu öğrenildi. Bu istifaların ardından Tuğrul Yılmaz ve Muhammet Büyükçoban'ın da Meclis Üyesi Listesi'nde yer almak için görevlerinden istifa ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Chp 2İstifa eden isimlerin gerekçelerine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, Seydikemer ilçesinde siyasi arenada hareketli günlerin yaşandığı gözlemleniyor. Bu istifaların ardından CHP Seydikemer ilçe yönetiminde yapılacak değişiklikler ve yeni atamalar merakla bekleniyor.

ChpKonuyla ilgili olarak CHP yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak istifaların parti içi dinamikler ve önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere etkileri konusunda spekülasyonlar yapılmaya devam ediyor.

Editör: Resul Özdil