Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit'in çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, dikkat çeken isimlerden biri de İrfan Erdem. CHP'nin sevilen yüzleri arasında yer alan Erdem, geçmişte Osmaniye İl Başkanlığı ve Milletvekili adaylığı gibi önemli görevlerde bulunmuş bir isim. Şimdi ise CHP kontenjan adayları arasında yer alarak, Karayiğit ile birlikte seçim çalışmalarında ön saflarda mücadele ediyor.

Whatsapp Image 2024 03 02 At 18.03.39

İrfan Erdem, bilgi birikimi ve partisine olan bağlılığıyla tanınan bir politikacı. Parti içerisindeki duruşu, çalışkanlığı ve samimiyetiyle hem parti üyeleri hem de halk tarafından takdir ediliyor. Seçimlere kısa bir süre kala Erdem, "Seçimi kazanmak için yola çıktık" diyerek, adaylık sürecine ilişkin motivasyonunu ve kararlılığını vurguluyor. Kendisine kontenjan adaylığı teklif edildiğinde, partisinin her kademesinde görev almaya hazır olduğunu belirten Erdem, bu seçimin öneminin altını çiziyor.

Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Erdem, ayrıca, "Kadromuz çok güçlü, ekibimiz konusunda deneyimli isimlerden oluşuyor. Önceliğimiz Osmaniye sokaklarını araç ve yaya trafiğine uygun hale getirmek olacak, hesap verebilir bir belediye oluşturacağız. Belediye Başkan Adayımız Karayiğit ile Osmaniye'ye bahar gelecek. Kimsenin şüphesi olmasın" diyerek, seçim vaatlerine ve hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Serkan Karayiğit ile omuz omuza veren Erdem, Karayiğit'in çalışkan ve güleryüzlü bir aday olduğunu, halkın onu çok sevdiğini ve parti içinde de sevilen bir isim olduğunu belirtiyor. Erdem'in ifadelerinden, CHP'nin Osmaniye'deki seçim stratejisinde birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkıyor. "Birlikte kazanacağız, birleşe birleşe kazanacağız" sözleriyle, Erdem, seçim çalışmalarındaki ortak hedef ve motivasyonu özetliyor.

Erdem'in zengin siyasi tecrübesi ve Karayiğit'in enerjisi, partinin bu bölgedeki etkisini artırıyor. İkili, seçim zaferine giden yolda birlik ve dayanışma mesajı vererek, hem partililerin hem de Osmaniye halkının desteğini kazanmayı hedefliyor. Karayiğit'in tutkulu liderliği, parti içindeki sinerjiyi ve dışarıdaki algıyı olumlu yönde şekillendiriyor, seçim öncesinde umut ve motivasyonun artmasına katkıda bulunuyor.

Whatsapp Image 2024 03 02 At 18.03.40

Whatsapp Image 2024 03 02 At 18.03.40 (2)

Whatsapp Image 2024 03 02 At 18.03.40 (1)

Muhabir: Resul Özdil