Kendi ailesiyle birlikte oy kullanma işlemini gerçekleştiren Milletvekili  Asu Kaya, seçimlerin Osmaniye ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

 Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (7)Asu Kaya oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Aile üyelerimizle oyumuzu kullandık! Yerel seçimlerin, Osmaniye’me, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını ve seçimin ülkemize huzur, hizmet ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm sandık görevlilerine de kolaylıklar, başarılar diliyorum" ifadelerine yer verildi.

Eğirdir Gölü'nde patlamamış el bombaları bulundu Eğirdir Gölü'nde patlamamış el bombaları bulundu

Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (5)Milletvekili  Asu Kaya, sandık başında vatandaşlık görevini yerine getirirken, seçim sürecinin demokratik bir ortamda ve huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm sandık görevlilerine kolaylık ve başarılar diledi.

Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (6)CHP Osmaniye Milletvekili  Asu Kaya'nın bu açıklaması, demokratik süreçlere verdiği önemi ve seçimlerin ülke genelindeki önemini vurguluyor.

Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (3)Sandık başında oy kullanma işlemi, vatandaşların demokratik haklarını kullanma ve ülke yönetimine katılımı açısından büyük önem taşıyor.

Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (8)Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (4)Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (2)Chp Osmaniye Milletvekili Ve Tbmm Divan Üyesi Kaya Sandık Başında (1)

Editör: Resul Özdil