Yapılan 8.Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ali Cihangir güven tazelemişti. 

Milletvekili Kaya'dan Başsağlığı Mesajı Milletvekili Kaya'dan Başsağlığı Mesajı

CGC Ali Türkmen Salonunda yapılan görev dağılım toplantısında, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. 


Ali Cihangir Başkanlığında oluşan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı şu şekilde yapıldı:  Ali Cihangir: Başkan, Şükrü Tozluklu:2. Başkan, Ersin Şimşek:Genel Sekreter, Ümit Kahrıman:Muhasip Üye, Bekir Burak Canbolat:Basın Sözcüsü. 


CGC Yönetiminde ayrıca; Hanifi Dörtgöz, Erhan Özmen, Aydın Deniz, Hüseyin Danış, Meryem Tori, Ali İmat, Necdet Başpınar, Kerim Çakmak ve Hilmi İsili'de görev aldı.  


CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, "Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongremizde Yönetim Kurullarına seçilen arkadaşlarımıza görev dağılımını yaptık. Çok güçlü bir kadro ile yeni döneme hazırız. Bugüne kadar Cemiyet yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni oluşturulan yönetimimizle de kentimiz de başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. CGC Basın

Editör: Ersin ŞİMŞEK